Welkom op Lindestraat9.be!

Aangezien jullie hier niet toevallig komen, gaan we meteen ter zake.

Onderaan deze pagina vinden jullie de nieuwste berichten.
In het menu zijn er 4 delen:
  • Onze kroost
  • Ons huisje
  • Een beetje plezier en vertier
  • Zinvolle links (en al iets minder zinvolle links)
Dus ik zou zeggen, vlieg erin en laat iets weten over je bezoekje!


 

 Snelpost
De tip der tipjes! - Saturday, June 14, 2014
Jawel, onze "What's it gonna be" quiz loopt stilaan op zijn einde. En dat mag ook wel gezien het stevig boeleke dat klaar staat om de wijde wereld in te komen. Maar we merken dat sommigen nog een duwtje in de goede richting nodig hebben. Dus wie snel genoeg is krijgt na "de tip der tips" nog de kans om bij te sturen.
Lees snel en laat maar komen! 
Jawel we zijn hier nog! - Friday, February 21, 2014
7 juni 2012, dat is toch wel erg lang geleden. Jullie kunnen misschien al raden waarom het zolang geduurd heeft, we hebben namelijk niet stilgezeten en onze kids ook niet :)
Maar hier zijn we dus weer. Het project van de veranda is ondertussen eindelijk bijgewerkt met tekst en foto's zodat jullie die ook eens eindelijk kunnen zien fonkelen.
Maar dat is zoals jullie weten niet het grootste nieuws: wel dat er hier een 3e spruit op komst is. Zodra de mama de tijd vindt verschijnt er hier een nieuwe blog van maar ondertussen kunnen jullie natuurlijk je al gewoontegetrouw laten gaan op onze nieuwe "What's it gonna be" quiz!
Veel succes! 
Iemand een update? - Thursday, June 07, 2012
Het staat hier niet stil en dat kan je ook zien aan onze projecten. Onze waterputten zijn aangekoppeld, de veranda is in aanbouw, we moeten een ventilatiesysteem gaan steken en last but not least onze gazon is terug!
En natuurlijk hebben de kids ook niet stilgezeten... :) 
De wie van de vier-show! - Sunday, February 19, 2012
Welkom bij de "Wie van de vier"-show waar u mag proberen om de juiste ziekte bij het juiste gezinslid te plaatsen. Als kandidaten vandaag het gezin van de Lindestraat 9 en in de aanbieding voor hen zijn vandaag: koorts, ijzertekort, oorontsteking, overgeven, tandjes, vitaminetekort, diarree, te lage bloeddruk, misselijkheid, de ziel uit uw lijf hoesten, hoofdpijn, buikgriep, snotneus, kortademigheid, oververmoeidheid en malaria. En ik geef nog mee dat ééntje in het rijtje aandoeningen niemand heeft... Succes! 
Gelukkige verhalfjaardag jongen! - Friday, February 10, 2012
Proficiat Lukasje! Je eerste 6 levensmaandjes zijn achter de rug. We twijfelen nog een beetje tussen "Nu al?!" en "Nu pas?!" maar we zijn heel blij dat je er bent en je doet het heel erg goed. Dikke zoen voor onze fantastische zoon en kleine broer X! 
De tijd vliegt! - Saturday, November 19, 2011
Dat de tijd vliegt hier op lindestraat9.be is nog maar eens aangetoond... Met al die warmtepompen, betonpotten en verandaoffertes zou je nog haast over het hoofd zien dat onze jongste al 100 dagen oud geworden is!!! Zeker een dikke proficiat waard Lukas! X! 
Gelukkige eerste vermaanddag Lukas!! - Sunday, September 11, 2011
Onze jongen is ondertussen één maand oud! Proficiat manneke, doe zo verder :) 
Onze Lukas is er! Welkom flinke zoon/kleine broer!! - Friday, August 12, 2011
Jaja het is er wel degelijk van gekomen! Ons zoontje Lukas werd op natuurlijke wijze op de wereld gezet. Mama, papa en Lotte zijn heel fier en content en Lukas stelt het goed.
Dat wil natuurlijk zeggen dat er hier weer heel wat gaat veranderen op Lindestraat9.be. We gaan proberen bij een gaatje jullie op de hoogte te houden.
Sowieso staat ons laatste gyneacoloog bezoekje erop. Wat nog komt is wie er nu eindelijk onze quiz heeft gewonnen en waar we naar toe trekken om dat te vieren, het avontuur van de geboorte van Lukas en uiteraard de foto's!!!

En als de mannen het baby-gebeuren wat beu zijn kunnen ze de updates nog volgen bij ons projecten aan ons huis want die zijn ondertussen ook in beweging gezet ;)

Stay tuned! 
Alle inzendingen genoteerd! - Thursday, July 21, 2011
Ondertussen is het een weekje geleden dat jullie onze laatste tip heb gekregen voor de quiz over onze tweede toekomstige spruit. En dus is het slot erop, alles staat genoteerd en nu is het wachten op het resultaat.
Ik kan nog wel enkele tussenresultaten meegeven zoals:
- Meerdere mensen hebben de naam correct geraden! Zeer chapeau! Nu is het wachten op het tijdstip van geboorte om te zien wie de uiteindelijke winnaar wordt! Spannend want ook wij weten niet wie het nu gaat worden :)
- Er zijn exact evenveel gokjes op een meisje als op een jongen. Zijn er hier toevallig koppels die meedoen? :)
- En tot slot nog is de schiftingsvraag volledig volgens een Gauss-curve. Alles komt aan bod van 27 juli tot 5 augustus en maar liefst 1 op 3 denkt op 1 augustus een SMS-je van ons te krijgen.

Wij kunnen alleen maar zeggen bedankt voor de inzendingen en afwachten wie het wordt! Ondertussen kan je nog steeds laten weten waar je met ons eens lekker wil gaan tafelen mocht je dat nog niet gedaan hebben en anders tot in de zéér nabije toekomst! 
Het gaat nog steeds vooruit! - Thursday, July 14, 2011
Ondertussen zijn we druk in de weer met de voorbereiding van al onze projecten. Ons plan is op de bus, de warmtepomp besteld, we zijn volop op zoek naar de grondwerker en hoe we de regenwaterput in de grond gaan krijgen en we zijn offertes aan het bekijken voor de zonnepanelen.
En ook onze kids zitten niet stil uiteraard, er heeft er eentje zelfs onze laatste tip verklapt ;) 
Het gaat vooruit! - Saturday, May 14, 2011
Eindelijk weer een gaatje gevonden om één en ander bij te werken zie. Zo werd ons voorlopig plan toegevoegd aan project 4 en werden 3 nieuwe projecten gestart over energie, de veranda en regenwaterrecuperatie.
We zijn ondertussen nog eens langs de gyneacoloog geweest maar dat moeten we nog toevoegen, en ook het paaseitjes rapen bij oma en opa Duffel hebben jullie nog tegoed.
Maar ondertussen ligt er al wel een nieuwe geboortelijst.
En last but not least is er een nieuwe tip voor de quiz!!
Veel leesplezier! 
Iemand een tip? - Monday, April 04, 2011
Dat onze nieuwe spruit is uitgerekend voor 3 augustus konden jullie al lezen in de blog over de zwangerschap "the sequel". Maar misschien volgen er nog wel tips om een heerlijk etentje te winnen...? ;)
Lees zeker ook de andere items want we zijn aan ons huisje bezig en ons Lotte zit zeker en vast ook niet stil! En de bloesem is in het land... heerlijk! 
We zijn weer up and running - Tuesday, March 08, 2011
Wie regelmatig naar onze website komt, zal gemerkt hebben dat we er een tijdje uit hebben gelegen. Na enkele dagen hard werken, zijn we terug op antenne. En dat niet alleen, ook Lotte's blog werd verder aangevuld met nieuwe foto's. Vergeet dus zeker niet om even een kijkje te nemen! Veel plezier! 
En we zijn weer up to date - Tuesday, November 09, 2010
Heey iedereen! Het is allemaal weer even geleden maar we zijn weer helemaal op volle snelheid. Niet alleen wordt er hier ondertussen al stevig gespeeld en gepuzzeld op onze site, Lotte heeft weer een heleboel te vertellen over de voorbije maanden en is ondertussen zelfs een echt model!
Check zeker haar super-kiekjes en wat komen gaat. Binnenkort weer een nieuwe Leute @ L9! 
't Is tijd voor een spel! - Sunday, August 22, 2010
Naast de gebruikelijke updates van Lotte en ons huisje, waarvan eindelijk de laatste foto's van de gevelrestauratie zijn gearriveerd, is er nu ook een rubriekje "Leute @ Lindestraat 9" gelanceerd. Het eerste spel is een goed opwarmertje uit het puzzle-genre.
Veel plezier alvast! 
We zijn jullie niet vergeten - Wednesday, July 14, 2010
Het is intussen al bijna 2 maanden geleden dat we nog eens op antenne geweest zijn, maar ik denk dat de meesten onder jullie dat wel zullen begrijpen. De organisatie van ons huwelijk heeft nogal veel tijd in beslag genomen. We hopen dat diegenen die aanwezig zijn geweest, er dan ook van hebben kunnen genieten. Wij alvast wel!

De blog van ons Lotte werd verder aangevuld met de belangrijkste nieuwtjes, dus als jullie willen weten hoe het haar de afgelopen 2 maanden is vergaan. Neem dan zeker eens een kijkje. 
Ons schatje is 6 maanden oud!! - Thursday, April 01, 2010
Proficiat Lotte!! Het lijkt allemaal zo snel te gaan maar eigenlijk hebben we samen al een heleboel meegemaakt.
Mocht je nog niet weten wat onze spruit ondertussen al allemaal kan, moet je zeker op Lotte's blog even bijlezen.
Hipperdepipperdepiep... Hoera!!
Dikke X van mama en papa 
Weer vanalle nieuwtjes - Thursday, January 07, 2010
Allereerst onze beste wensen, mocht je die nog niet reeds ontvangen hebben!
Na de drukke periode is er weer tijd om een paar nieuwtjes en foto's van Lotte online te zetten. Ook haar stamboompje is ondertussen volledig geraakt.
Daarnaast kunnen jullie nu mee volgen hoe oud ons boeleke is en zien dat er vandaag al 14 weken voorbij zijn sinds de grote dag! En nog 2 dagen wachten en ons Lotte is 100 dagen oud!!
Veel plezier ermee! 
De zolder is klaar!! - Sunday, December 20, 2009
Perfect op schema is onze zolder klaar voor eerste gebruik. Je vindt alvast foto's op de website als hij nog leeg is, ingerichte foto's komen als alles wat op zijn plaats staat.
Maar nu is het alvast duidelijk: Onze (schoon)pa heeft er een absoluut pareltje van gemaakt!!
De trap en traphal moeten nog onder handen worden genomen maar we kunnen alvast volop genieten van wat er al wel is. Exact zoals initieel beschreven "een lichte, ruime logeerkamer met mogelijkheid om er 2 kinderkamers van te maken".
Ik geef wel al mee dat het aanschuiven is om te komen logeren dus reserveer tijdig :))

Bedankt aan iedereen die heeft geholpen met onze eerste stap richting droomhuis!! 
Nieuwe foto's - Friday, December 18, 2009
Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar hier zijn ze. De allerleukste foto's van de voorbije maanden van ons Lotte werden toegevoegd op de blog! Veel plezier ermee! 
En zo zijn we een maandje verder - Monday, November 02, 2009
Er is weeral heel wat gebeurd en dat kan je ook her en der reeds terugvinden.
De vloer van de zolder wordt uitgelijnd, er waren prachtige herfstkleuren in de boomgaarden, ons Lotte is gaan wandelen en heeft haar heupjes laten scannen, de mini-stamboom is bijna volledig... en een nieuwe maand dus de nieuwe poll is gearriveerd!
Ik zou zeggen, laat u eens goed gaan ;) 
Een beetje vrije tijd gevonden - Tuesday, October 20, 2009
Jawel, er ligt er hier eentje vredig te slapen en dus werken we de website even bij. De resultaten van de quiz zijn net binnengelopen, de zolder-pagina is terug up to date en we zijn volop aan het werken aan het reilen en zeilen van onze laatste aanwinst.
Er komt alvast nog een pak meer dus spring later nog eens binnen. 
Tussen eten en slapen door - Wednesday, October 07, 2009
Lieve mensen, allemaal heel erg bedankt voor al jullie telefoontjes, smsjes, mailtjes, kadootjes, commentaren, kaartjes, ... !!
Zoals jullie allicht al merkten is het hier even stilletjes geweest sinds de geboorte van onze kleine spruit, maar stilaan gaan we de items die we sindsdien wat bijgehouden hebben op de website plaatsen.
Ik kan alvast zeggen dat mama en Lotte het heel goed stellen en dat we goed en wel zijn thuisgekomen ondertussen.

Om jullie honger alvast een beetje te stillen kunnen jullie op Lotte's blog terugvinden waar de meesten op zitten te wachten... DE FOTO'S! :) 
Nieuwsflits... flits - Wednesday, September 23, 2009

Aangezien de keizersnede vandaag ingepland werd door de gyneacoloog weten wij alvast wie de virtuele winnaar is van onze quiz! Spanneeeuuhnd!!
Het lijkt alsof sommigen al wisten dat er keizersnede staat aan te komen want er werd de voorbije dagen al aardig naar voren geschoven. De vraag is echter "wanneer!?".
Dus de aandachtige lezer die gokte na de uitgerekende datum krijgt alvast een herkansing want die halen we wellicht niet meer.
En voor iedereen nog volgende kleine tip:

Niemand heeft tot dusver onze toch niet zo abnormale (voor)naam geraden!
Dus haast u allen als de wiedeweerga opnieuw naar de Quiz-pagina!

 

Tot slot nog even verslag van het infrastructuur team:
Overeenkomstig artikel 4.8 paragraaf 12bis van het Wetboek der Babymarchandies kunnen wij u mededelen de huidige infrastructuur van de categorie "Maxi-Cosi" voldoende veilig te hebben bevonden voor inbedrijfstelling.

 
Nog eens een quiz-update - Thursday, September 17, 2009

Het einde komt stilaan in zicht, dus nog eens tijd voor een update van onze quiz:

Momenteel lijkt het erop dat er begin oktober in de voormiddag een jongen zal geboren worden met de naam... "Emma"... Misschien moet dat nog even heroverwogen worden ;)

 

We zijn benieuwd en houden jullie uiteraard op de hoogte. We willen alvast iedereen bedanken voor hun deelname. Er zaten tussen de namen enkele pareltjes die we bij een volgende zeker mee zullen overwegen!

 

Het was ook weeral even geleden dat we jullie nog op de hoogte hebben gebracht van de laatste ontwikkelingen, dus op onze blog van de zwangerschap van Lotte vinden jullie nog enkele nieuwe berichtjes van de afgelopen weken. Ook een link naar onze geboortelijst werd er aan toegevoegd. Veel leesplezier!

 
Google satelliet foto's - Thursday, August 06, 2009

Voor de liefhebbers geef ik even mee dat op Google Maps en Google Earth de satelliet-foto's van onze regio vernieuwd zijn en nu al aardig wat detail bevatten. Vroeger waren deze foto's zeer ongedetailleerd maar nu kan je heel duidelijk zien dat de nieuwe foto's in de bloesemtijd zijn getrokken van één van de vorige jaren, waarvoor dank Google ;)
Alvast een leuke plek op 50°46'24.60"N 5°17'20.72"E namelijk de picknick-plek waarvan sprake hier onderaan, echt wel in de middle of nowhere zo blijkt. Zie je de bank bovenop de heuvel? :)

 
Echo's online - Sunday, August 02, 2009

We hebben de echo's ingescand en mee geplaatst onder de blog van de zwangerschap van Lotte op de respectievelijke datum. Als jullie dus onze spruit al eens willen zien kan dat daar. De onderste 4 posts zijn met echo.
Maar wees gerust... er valt niets uit af te leiden :p

 
Effe status update - Thursday, July 30, 2009

Zoals jullie allicht al gemerkt hebben, moet er nog flink gesleuteld worden aan het design en de layout van onze site. We zijn er volop aan bezig maar wilden niet wachten om al dingen online te zetten. Nog even doorbijten dus...
Ter compensatie hebben we alvast wat foto's van ons huisje en de omgeving online gezet.

We kunnen alvast wel zeggen dat er toch al wat inzendingen zijn binnengekomen voor onze Grote "Wat gaat het zijn" Quiz. Enkele tendensen zijn alvast duidelijk:
Momenteel wordt er evenveel op Jongen als op Meisje gegokt, net zoals de nachtelijkheid van het geboortetijdstip. Wat alvast wel duidelijk is, is dat jullie duidelijk denken vroeger op kraambezoek te moeten komen dan gepland... Is er iets dat wij niet weten? ;)

Oh ja, voor de geïnteresseerden, onze vogeltjes stellen het goed en hebben ondertussen een enorme dos haardons op hun hoofd. Foto's volgen nog!

 
Jong leven reeds gearriveerd!! - Sunday, July 26, 2009

Op het punt om ons hectare gras af te rijden en ontdek het volgende wonder der natuur in de muur van onze stal:

www.lindestraat9.be/home/images/eigenimages/JongLeven.JPG

Ze waren stil aan het slapen tot vlak voor de flits afging, dus ik heb hun honger moeten teleurstellen vrees ik... redelijk hartverscheurend maar ja.

Hopelijk komen de ouders snel langs met een vers wormpje (of 5!) en krijgt onzen Tijger geen opstoot van instinct! ;)

 
Eindelijk in de lucht! - Saturday, July 25, 2009

Eindelijk een gaatje gevonden om eraan te beginnen!
Lindestraat9.be is vertrokken en vanaf heden kunnen jullie het reilen en zeilen in de Lindestraat 9 volgen via internet.
Momenteel nog maar weinig info maar stilaan gaat alles online geraken.

Vergeet alvast niet een gokje te wagen in onze quiz! Uiteraard leuke prijzen mee te winnen ;)

Tot in de Lindestraat 9!