De Grote "Wat gaat het zijn" Quiz, The Final Edition

Na lange radiostilte is er dan nu toch nog een keer nieuws van het L9-front. Misschien hadden jullie het ondertussen al niet meer verwacht maar er komt voor de aller-, aller-, allerlaatste keer een boeleke bij in ons gezinnetje.

En dus is er voor de allerlaatste keer een gratis etentje hieronder te winnen!

De regels zijn nog steeds dezelfde:

  • Eender wie mag mee doen, tenminste als uw naam in de verste verte een belletje doet rinkelen.
  • Iedereen mag exact 1 keer meedoen. Uiteraard mag je van gedacht veranderen maar enkel de laatste inzending per deelnemer telt. Wees dus zeker wanneer je van idee verandert ;)
  • Het geslacht en de naam zijn de hoofdvragen. Het tijdstip van de geboorte is de schiftingsvraag.
    Indien niemand zowel geslacht als naam juist heeft, telt de schiftingsvraag voor alle inzendingen met het juiste geslacht.


En dan de prijzen:

  • Voor iedereen die het juiste geslacht heeft geraden... een bank vooruit en een kus van de juffrouw want volgens ons is de kans de afgelopen jaren nog steeds op 50% blijven steken :)
  • Voor iedereen die de juiste naam heeft geraden, staat nog steeds een fles cava te wachten. Wees gerust het zal niet een fles zijn die bij Lukas in de kast is blijven staan maar wel een nieuwe ;)
  • En dan voor de absolute winnaar: een heerlijk 4-gangen menu, op onze kosten in een nog nader te bepalen gastronomisch restaurant! Je mag er wel al vanuit gaan dat er voldoende gastronomie in Limburg te vinden valt en dat een overnachting niet overbodig zal zijn ;)


Ondertussen weten jullie al wel dat we niet "hip" genoeg zijn voor Jason/Lenny/Jayden/Bryan/Bentley of Hailey/Chasey/Ashley/Chelsey, of "ouderwets" genoeg zijn voor Marie/Leonie/Julia/Alice/Paula of Miel/Gust/Fons/Jos/Jef/Juul/Louis/Rik/Cyriel/Maurice, of "hippie" genoeg zijn voor Merel/Roos/Bloem/Sterre. Die kunnen jullie dus al schrappen van de Kind & Gezin lijst :)

Succes!!

 Tijd voor een eerste tip?
Volgens ons wel. We gaan beginnen met dezelfde tip als vorige keer. Niemand heeft al ooit de nieuwe naam ingezonden. Graaf dus eens goed in uw geheugen en stuur bij indien nodig zouden we zeggen. En anders is het wachten op de volgende tip om te zien of je goed bezig bent. Tot dan en succes!!
 Tijd voor een tweede tip?
Eerst en vooral alvast bedankt aan diegenen die reeds een gokje gewaagd hebben. We willen jullie daar dan ook op gepaste wijze voor bedanken en dus geven we een nieuwe tip over de naam voor onze toekomstige jongste telg:
De nieuwe naam bestaat namelijk opnieuw uit evenveel lettergrepen als die van onze andere 2 spruiten!
De meeste inzendingen blijven hiermee nog overeind... Voor hen wordt het wachten op de volgende tip om te zien of dat dan nog het geval is ;) De anderen mogen nu al opnieuw beginnen nadenken.
Tot een volgende tip (binnen een weekje?)!
 OK, dan nu een echte tip!
We moeten toegeven, er blijft nog heel veel over op basis van de vorige 2 tips. Vandaar dat we er een betere tegenaan gooien.
Misschien hebben jullie al enige analogie gezien met de tips van Lukas zijn quizje...? Misschien komt er nu een tip over de lengte van de naam?
Awel ja! Huppakee, we gaan wel degelijk voor 3 namen die allemaal bestaan uit 5 letters! Lotte, Lukas en ...
Voila, iedereen met 5 letters zit warm in de buurt, de anderen kunnen weer aan de slag. =)
Zou er misschien dan volgende keer een tip komen over de eerste letter...? In de gaten houden is de boodschap!
 De tip der tips!
Als we de inzendingen tot dusver mogen geloven dan wordt het duidelijk een te vroeg geboren meisje wiens naam begint met de letter L... Maar is dat allemaal wel correct natuurlijk??
Jullie weten al dat we gekozen hebben voor een naam met evenveel letters en evenveel lettergrepen als zijn/haar broertje en zusje. Maar de hamvraag blijft natuurlijk... zijn die 2 in de Limburg zot genoeg om hun 3 kinderen alledrie een naam te geven beginnend met een L?
Zelf hebben we bij Lukas altijd gezegd dat we gewoon gingen voor de mooiste naam en dat was in Lukas zijn geval beginnend met dezelfde letter als zijn zus. Maar hoe zit dat nu?
Wel, dat vonden we er een beetje over :) We hebben niet bewust gezocht naar een naam met een L en ook niet bewust gemeden. We hebben een lijstje gemaakt en de beste werd gekozen. En die begint NIET met de letter L ;)

Dus beste vrienden en familie, jullie krijgen nu nog 2 weken de tijd tot 27 juni 23u59 om een en ander eens terug ten gronde te bekijken en jullie finale gokje te wagen. Tenzij iets zich sneller aandient natuurlijk ;)

Wij zijn benieuwd wat er nu allemaal gaat binnenkomen :))
Succes!!
 Quiz
Deelnemer:*
Geslacht:*
Naam:*

*

*
* verplicht veldje