De Grote "Wat gaat het zijn" Quiz, The Sequel - De Resultaten
Ons nieuw leven is er dus mag er gevierd worden en dat doen we gewoontegetrouw met de winnaar van onze quiz.
Nu hebben we het jullie wel heel makkelijk gemaakt met al die tips, en dan zeker die van Lotte, en bijgevolg waren er 2 deelnemers die de naam correct hadden. Dus voor iedereen die niet Lukas als naam heeft ingezonden, bedankt voor het meespelen, volgende keer meer succes. Toch bedankt voor de vindingrijkheid omtrent namen met 2 lettergrepen, 5 letters en beginnend met een L! :)

Dus blijven er nog 2 over, 2 vrouwen in dit geval, die wel bij de naam van ons zoontje uitkwamen en nog het geslacht juist hadden op de koop toe (gelukkig!). Wie van deze 2 zit er het dichtste bij met de schiftingsvraag

Héél vroeg in de wedstrijd, omtrent de tip met de lettergrepen, viel al de inzending "Lukas" in onze mailbox. Chapeau Kim, daar moeten we respect voor hebben. Even later dacht je wel dat "Jonas" beter klonk maar je bent gelukkig uit deze vlaag van onbezonnenheid toch terug bij "Lukas" geraakt. Dat je finale inzending eigenlijk achteraf nog "LuCas" werd zien we door de vingers.
En dan, we hadden het kunnen denken, heeft tante Petra op de valreep nog het licht gezien. Na ganse omzwervingen, zij het binnen de jongensnamen enkel, ben ook jij terecht gekomen bij "Lukas".
Dan maar over naar de datums... Kim had ingezonden 27 juli 2011 om 11u23 maar Petra deed beter met 1 augustus 2011 om 01u10!

Dus de officiële winnaar volgens de regels van het spel is opnieuw geworden...


Tante Petra!!!


Proficiat!! Hoe speel je het 2 keer na elkaar klaar!? Inside informatie ofzo? ;)


MAAAARRR... omdat we zo onder de indruk waren van die allereerste inzending die *boenk* op de naam zat al na de eerste tip, nemen we Kim gewoon ook mee. Dus dames, wij gaan met jullie van een heerlijk 4-gangen menu genieten, als jullie man mee wil moet hij maar zelf betalen. Faire deal? :)

Rest ons nog de locatie. Uit onze poll bleek alvast dat het Kasteel van Rullingen een zeer gegeerde locatie is, terecht ook. Petra wil anderzijds de verhuisde Exquisa ook wel eens van binnen gaan bekijken. Zelf denken we misschien de kerk in het midden te houden met restaurant Just Eat Right waar we recent zelf zijn gaan tafelen. Anderzijds hoewel op ons plan slaapkamers in overschot staan, is de logeerkamer al bezet door de babysit dus misschien moeten we ergens in jullie buurt een goed restaurantje vinden?
Locatie dus nog overeen te komen, maar zoek alvast een plaatsje in jullie agenda!

Aan de niet-winnaars, misschien komt er nog een volgende keer, wie weet, en misschien heb je dan meer succes!
Toch bedankt!!
 De Grote "Wat gaat het zijn" Quiz, The Sequel

Onze trouwe lezers weten zeker en vast nog dat bij nieuw leven een nieuwe quiz hoort.

Dus, aan allen die zich geroepen voelen om weer een gokje te wagen, laat u opnieuw maar eens goed gaan hieronder.

De regels zijn nog steeds dezelfde:

  • Eender wie mag mee doen, tenminste als uw naam in de verste verte een belletje doet rinkelen.
  • Iedereen mag exact 1 keer meedoen. Uiteraard mag je van gedacht veranderen maar enkel de laatste inzending per deelnemer telt. Wees dus zeker wanneer je van idee verandert ;)
  • Het geslacht en de naam zijn de hoofdvragen. Het tijdstip van de geboorte is de schiftingsvraag.
    Indien niemand zowel geslacht als naam juist heeft, telt de schiftingsvraag voor alle inzendingen met het juiste geslacht.


En dan de prijzen:

  • Voor iedereen die het juiste geslacht heeft geraden... een bank vooruit en een kus van de juffrouw aangezien een gokje met 50% kans niet echt moeilijk is ;)
  • Voor iedereen die de juiste naam heeft geraden, staat nog steeds een fles cava te wachten. Ik geef wel al mee dat blijkbaar "Lotte" een bijzonder exotische naam is want niemand heeft die geraden, dus je gaat extra hard je best moeten doen.
  • En dan voor de absolute winnaar: een heerlijk 3-gangen menu, dat dan in de praktijk een 4-gangen menu wordt hé Petra, op onze kosten in een nog nader te bepalen gastronomisch restaurant! Normaal gezien is Exquisa hier de vaste stek maar misschien gooien we het over een andere boeg. (We gaan wel mee ter controle :p)


We vermoeden dat jullie hier al lang naar hebben uitgekeken dus vlieg er maar weer in en laat ons weten wat jullie deze keer denken! Wij zijn alvast opnieuw zeer benieuwd ;)

Succes!!

 Iemand een tip?
Ondertussen weten we of ons tweede boeleke een jongen of een meisje is en dus ligt ook de naam helemaal vast.
Bij de quiz van Lotte was al gebleken dat het niet makkelijk is om in de buurt te geraken van die naam en aangezien we toch sowieso de hoofdprijs uitreiken gaan we af en toe een tipje van de sluier oplichten.
Dus voor wie denkt alvast in de buurt te zitten het volgende:
Onder de inzendingen bij de vorige quiz voor Lotte zat niet de naam die we voor onze nieuwe spruit in gedachte hebben. Dus iedereen die een en ander gerecycleerd heeft van vorige keer mag alvast een tweede keer proberen ;)
 Iemand een tweede tip?
Eerst en vooral alvast bedankt aan diegenen die reeds een gokje gewaagd hebben. Vooral qua timing gaat het weer spannend worden want er wordt hier al gegokt op donderdag-keizersnededag en dergelijke :) Maar zoals geweten is de timing enkel voor de schiftingsvraag, dus geven we eerst nog een tip over de naam:
De nieuwe naam bestaat uit evenveel lettergrepen als die van onze oudste spruit!
Voila, nu kunnen enkele mensen weer opnieuw beginnen raden wat die naam dan wel zou kunnen zijn ;)
Tot een volgende tip!
 Iemand een derde tip dan maar?
Om het extra spannend te maken gaan we er nog een derde tip bovenop gooien, waardoor een heleboel van jullie toch terug aan het werk gezet gaan worden...
De naam van onze tweede spruit is namelijk exact even lang als die van onze eerste!
Als dat geen goede hint is! Voor de aandachtige lezer kan er misschien nog wel een vierde tip komen, zo tegen dat het bijna zover is ongeveer ;) Is je gokje 5 letters maar ben je niet zeker van je stuk, kom dan zeker tegen dan nog een keertje terug! De anderen mogen nu al terug aan de slag!
 De eindspurt wordt ingezet!
We hebben gemerkt dat er iemand stiekem nog een laatste tip heeft gegeven! En die is toch echt onthullend vinden we, dus die geven we enkel aan onze trouwe bezoekers.
Binnen exact een weekje gaat het slot op de inzendingen voor onze quiz. Vanaf dan kunnen jullie mee in spanning afwachten tot er een en ander zich aandient. Vorige keer wisten wij al de planning en dus ook al de winnaar maar nu is het ook voor ons wachten op wie er als beste uit de bus komt :)
Succes!