Zwangerschap Lotte

Hier kunnen jullie het wel en wee van de zwangerschap van Lotte (en de ouders!) mee volgen en becommentariëren.

Sep 23

Written by: kris
9/23/2009 8:11 PM 

Vandaag was een heel spannende dag voor mama en papa. Wellicht het laatste bezoekje aan de gyneacoloog voor de grote dag. Vorig bezoekje was ik nog volop op zoek naar de uitgang en bleek ik geen dikkerdje te worden. Hoe zit dat vandaag?

Allereerst een half uurtje aan de monitor. Mama had geen contracties maar ik had duidelijk dolle pret. Hartslagen van 128 tot 178, beweging in alle richtingen en bijna een oortje van de monitor aan diggelen getrapt. De gyneacoloog was heel tevreden maar mama en papa dachten even aan ADHD ;)

En dan moment suprême, we mochten allemaal naar binnen, het licht ging uit en ... de gyneacoloog heeft gezegd dat omdat ik zo hard mijn best heb gedaan ze me wel zelf komen halen. Dus als alles goed gaat kennen wij alvast mijn verjaardag... maar we verklappen hem lekker nog niet!
Verder heb ik goed gegeten de voorbije weken want ik kwam 600 gram bij op 3 weken. Dat wil zeggen dat ik alvast mee naar huis mag als alles goed gaat, yaay!

Dus nu is het wachten tot het licht aangaat, hopelijk kan ik me zolang inhouden want ik ben zelf ook wel heel erg nieuwsgierig ;)

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel