Zwangerschap Lotte

Hier kunnen jullie het wel en wee van de zwangerschap van Lotte (en de ouders!) mee volgen en becommentariƫren.

Sep 17

Written by: kris
9/17/2009 9:48 AM 

Zondagnamiddag gebeurde er iets vreemds bij mama. Zonder enige aanleiding liep er ineens vocht langs haar been naar beneden en was er ook abnormaal slijmverlies. Papa die zo graag eindelijk de haag helemaal had gesnoeid, heeft geen moment getwijfeld en is samen met mama naar het ziekenhuis gereden ter controle. Dit is nu heel belangrijk, aangezien ik heel erg koppig ben en met mijn hoofdje naar boven blijf liggen. In het ziekenhuis werd er gecontroleerd of mama al vruchtwater verloor en werd ze ook een half uurtje aan de monitor. Gelukkig was er nog geen vruchtwater te bespeuren en ook aan de monitor liep alles goed. Doordat ik heel actief was, was ook mijn hartje heel actief. Dat vonden mama en papa in het begin wel heel erg eng, maar nadat de vroedvrouw had uitgelegd dat dit juist goed was, waren ze weeral gerustgesteld. Op de monitor waren ook enkele harde buiken te zien. Het verdict van de vroedvrouw en de gyneacoloog was dat mama waarschijnlijk de slijmprop verloren had. Dit betekent dat het misschien toch niet meer zo lang zal duren vooraleer ik de wereld goeiedag kom zeggen.

 

Mama en papa hebben alvast enkele dingen geleerd:

- er moet dringend een tas klaar gemaakt worden met alle spullen voor het ziekenhuis, want je weet nooit wanneer je die zal moeten gebruiken.

- nog een weekje gaan werken ziet mama ook niet meer zitten. Vanaf woensdagnamiddag 16/09 zal ze thuis lekker kunnen uitrusten en ontspannen.

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel