Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 27

Written by: lindestraat9su
10/27/2010 8:04 PM 

Het is weer lang geleden, dus dringend tijd voor een update van de voorbije maanden.

Eerst en vooral heb ik opnieuw een rapport gekregen. Zoals steeds stonden er weer leuke commentaren op. Mama en papa zijn ook altijd heel blij om te lezen dat ik me opperbest voel in de crèche. Maar wat wil je, een heleboel kindjes en speelgoed om mee te spelen, kleuren, knutselwerkjes maken en zelfs dansjes leren. Ja, je leest dat goed. Ik kan intussen al de kabouterdans en ook andere stukjes van de dansjes van Samson en Gert en Kabouter Plop beginnen al aardig te lukken. Nog even geduld en ik kan voor jullie optreden.

Weet je wie ik voor de allereerste keer gezien heb dit jaar? Sinterklaas en zwarte piet! Toen ik eind november bij oma en opa Wildert ging logeren, hadden ze een grote verrassing voor mij. 's Avonds kregen we bezoek van niemand minder dan Sinterklaas en Zwarte Piet! Ik ben helemaal niet bang geweest. Net integendeel. Toen ik van hen een cadeautje kreeg, wilde ik zelfs mijn tutje al afgeven, maar toen zei Sinterklaas dat ik daar nog enkele jaartjes mee mocht wachten. Gelukkig maar, want eigenlijk kan ik mijn tutje nog niet echt missen. Uiteraard is Sinterklaas niet alleen bij oma en opa Wildert langs geweest. Ook bij mama en papa, oma en opa Duffel, peter Gerry en tante Jenny en meter Petra en nonkel Jeroen is Sinterklaas geweest. Hartelijk bedankt iedereen om Sinterklaas en zwarte piet bij jullie binnen te laten, zodat ze prachtige cadeautjes voor mij konden brengen!

Spijtig genoeg was er ook droevig nieuws. Half december is de bomma gestorven. Zij was de oma van mama. Onze tweewekelijkse bezoekjes zullen niet meer hetzelfde zijn. Ik ben blij dat ik haar nog heb leren kennen, ook al was het niet zo heel lang. We zullen haar allemaal heel hard missen.

Doe ik het niet geweldig! Ben ik niet prachtig in papa's t-shirt :) Ik help zelfs mama al een beetjeDe wasmachine en de droogkast zijn intussen mijn wekelijkse werkjesIk ben ook al dikke vriendjes geworden met TijgertjeKlaar om naar de crèche te vertrekken

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel