Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 24

Written by: lindestraat9su
10/24/2010 8:48 PM 

Bij mijn geboorte had papa van mijn meter een leuk cadeau gekregen, nl. een echte fotoshoot. Mama en papa hadden de fotoshoot altijd uitgesteld om verschillende redenen. In het begin vonden ze me nog te klein. Daarna wilden ze wachten tot ik kon lachen en toen ik kon lachen vonden ze het toch weer beter om te wachten tot ik zelfstandig kon zitten. Toen was het weer veel te druk omdat mama en papa gingen trouwen en dus besloten ze te wachten tot ik ongeveer 1 jaar oud was. Dan was het ook een beetje symbolisch.

Nu mijn verjaardagsfeestje weeral enkele weken geleden is, stond dus eindelijk de fotoshoot op de planning. Mama en papa keken er toch wel met een klein hartje naar uit, want intussen ben ik ook een hevige kruiper en "staner" geworden. Stilzitten vind ik helemaal niet interessant meer en poseren is maar saai. Hopelijk lukt het de fotograaf om op het juiste moment het juiste kiekje te nemen want ik doe niets een tweede keer :p

De schrik van mama en papa bleek volkomen ongegrond. De fotograaf was fantastisch met mij en wist altijd op de juiste momenten mijn aandacht te trekken en had heel veel leuke idee├źn. Zo zie je maar dat een goede fotograaf ook in moeilijke situaties de mooiste foto's kan nemen.

Als jullie nieuwsgierig zijn naar het resultaat, klik dan zeker even door via onderstaande link en direct code 'lotje' in te vullen:

Fotoshoot

Tags:

1 comment(s) so far...

Re: Fotoshoot

Wat een prachtige meid

By opa wildert on   2/3/2011 9:13 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel