Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 24

Written by: lindestraat9su
10/24/2010 8:39 PM 

Vandaag werd mijn allereerste verjaardagsfeestje gevierd, samen met de meter, de peter, de oma's en de opa's. Het werd een groot feest dus! In de namiddag kwam iedereen naar ons huis. Eerst kreeg iedereen een glaasje champagne. Correctie, iedereen behalve ik :( Daarna kreeg iedereen een stukje van de overheerlijke chocoladetaart. Daar heb ik wel een stukje van mogen eten !!! Daarna was het eindelijk tijd voor de cadeautjes! Ik heb echt superveel leuke cadeautjes gekregen. Zo heb ik veel nieuw speelgoed waar ik me nog goed mee ga kunnen amuseren. Na de pakjes was het tijd voor een klein etentje in restaurant Paulies in Sint-Truiden. Zo kon iedereen weer met een goed gevulde buik terug naar huis.

Bedankt iedereen voor alle leuke cadeautjes!!!


Een mooi versierde woonkamer. Mijn kroontje van de crèche Wat een lekkere taart!
Samen met mama de kaars uitblazen
Wat zou er in het cadeautje van de meter zitten?Daar kan ik alles mee bouwen Ook van papa kreeg ik nog een cadeautje Wat zou dat zijn?
Leuke speeltjes voor in bad Ook van oma en opa Wildert mocht ik een cadeautje uitpakkenWat een grote, leuke autoNu kan ik ook een mooie toren maken
En natuurlijk hadden ook oma en opa Duffel nog een verrassing voor mijDeze blokken zijn niet alleen leuk om te zien, ze ruiken ook heel erg lekker.

Tags:

1 comment(s) so far...

Re: Mijn 1ste verjaardagsfeestje

Het was een super leuke dag!

By Petra on   12/12/2010 12:27 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel