Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 24

Written by: lindestraat9su
10/24/2010 8:34 PM 

Jullie weten misschien nog wel dat ik in mei naar de kinderarts geweest ben, omdat ik altijd maar verkouden was. Hij zei toen dat ik best in het najaar nog eens terug kwam om te bekijken hoe ik de zomer was doorgekomen. Vandaag was het dus zover.

Toen ik vandaag bij de dokter kwam, was ik net opnieuw genezen en de dokter vond dan ook dat mijn luchtwegen en longen heel goed klonken. Moest ik nu toch nog heel erg veel verkouden zijn, dan kon er wel een speciale medicijnenkuur opgestart worden, maar daar wilde de dokter toch nog mee wachten.
Dan was er nog de vraag of ik misschien allergisch was. Papa had vroeger een allergie voor huisstofmijt en dan is er natuurlijk altijd een grotere kans dat ook ik dat zou kunnen hebben. Nu ik toch bij de dokter was, was het de ideale moment om ook die testen te doen. Dus mocht ik naar de verpleegster om krabbetjes te laten zetten op mijn rug. Papa zag dat ik me niet alleen kon laten testen op een allergie voor huisstofmijt, maar ook voor vis. En aangezien ik altijd ziek word nadat ik vis heb gegeten, vond papa het toch wel nuttig om ook dat te laten testen.
Tijdens het zetten van de krabbetjes was ik opnieuw superflink. Ik heb helemaal niet moeten huilen. Tegelijk met mij moest er nog een jongen van 12 jaar ook krabbetjes laten zetten, maar die had heel veel schrik van de pijn... Zijn mama zei dat hij even flink moest zijn als mij!
Daarna mocht ik opnieuw bij de dokter komen voor het resultaat. Dat zag er alvast héél erg goed uit. Geen allergie voor huisstofmijt, maar vreemd genoeg ook niet voor vis. Dat vond de dokter toch wel een beetje vreemd. Aangezien een allergie voor vis niet helemaal ongevaarlijk is, raadde hij toch aan om nog een bloedonderzoek te doen. Dus werd er ook nog bloed getrokken. Hierbij moet ik eerlijk zeggen dat ik wel een beetje gehuild heb, maar dat was ook weer snel voorbij hoor. Het resultaat van dat bloedonderzoek hebben we volgende week. Nog even afwachten dus.

Tags:

2 comment(s) so far...

Please let me know if you're looking for a article author for your site. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some content for your blog in exchange for a l

Please let me know if you're looking for a article author for your site.
You have some really good posts and I think I would be a good asset.
If you ever want to take some of the load off, I'd love
to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.

Please blast me an email if interested. Regards! canada pharmacy

By Elsa on   10/8/2022 10:40 AM

As the admin of this site is working, no question very quickly it will be renowned, due to its feature contents. help thesis - Lynda,

As the admin of this site is working, no question very quickly it will be renowned, due to its
feature contents. help thesis - Lynda,

By Chantal on   10/9/2022 4:00 AM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel