Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 24

Written by: lindestraat9su
10/24/2010 8:31 PM 

Nu ik bijna 1 jaar oud ben, vond ik dat het tijd werd dat mama en papa eens echt op huwelijksreis gaan naar Madeira, zodat ze nog eens tijd voor elkaar zouden hebben. Ik ben dus niet mee geweest, maar heb een heerlijke logeerperiode bij de grootouders achter de rug.

De dag voor mama en papa op reis vertrokken, kwamen oma en opa Duffel logeren. Zij zouden de eerste 6 dagen bij ons thuis logeren. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, was het natuurlijk wel vreemd dat niet mama of papa mij uit mijn bedje kwam halen, maar wel oma Duffel. In het begin was het even wennen, maar al snel was ik weer volkomen mezelf, namelijk een vrolijke meid.

Na 6 dagen thuis met oma en opa Duffel, werd ik opgehaald door oma en opa Essen. Bij hen bracht ik de resterende dagen door. Ook hier heeft het niet lang geduurd of ik was alweer even vrolijk zoals altijd!

Dus eigenlijk ben ik ook een beetje op reis geweest! Hartelijk bedankt oma's en opa's om zo goed voor mij te zorgen de voorbije weken. Zo heb ik mama en papa toch niet al te hard moeten missen :)

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel