Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
May 20

Written by: lindestraat9su
5/20/2010 7:00 PM 

Vandaag ben ik met papa en mama naar het ziekenhuis geweest in Hasselt, meer bepaald naar een kinderarts gespecialiseerd in longziekten en allergie├źn. Onze huisdokter had ons er naartoe verwezen, omdat ik eigenlijk al meer dan 4 maanden aan het hoesten ben. Ik heb al veel verschillende behandelingen gehad, zoals antibiotica, aerosol en tapotages bij de kinesist. Maar nooit ging het helemaal over en begon het direct opnieuw. Onze huisdokter was dan uiteindelijk ook ten einde raad. Dus werd de kinderarts ingeschakeld.
Die vermoedt nu dat dat komt omdat mijn luchtwegen teveel slijmpjes aanmaken. Iets wat typisch is voor babytjes zoals ik. Omdat ik verder helemaal piccobello was (ik lachte veel, mijn gewicht en mijn lengte zijn volledig op schema), wilde de dokter voorlopig nog niet teveel doen. Enkel als ik weer heel erg veel last heb, moet ik terug naar de huisdokter om dat opnieuw te behandelen. De dokter raadde wel aan om in het najaar nog eens terug te komen om te bekijken hoe ik de zomer ben doorgekomen, omdat er dan toch veel minder infecties in de lucht zitten. Afwachten dus.
Moest dan blijken dat het in de zomer toch niet voldoende beter is geweest, dan zal er ook een allergietest afgenomen worden, want het kan nog altijd zijn dat ik allergisch ben. Dat zou dan meteen het bewijs zijn dat ik echt de dochter van mijn papa ben!

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel