Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
May 3

Written by: lindestraat9su
5/3/2010 12:33 PM 

Zoals ik daarstraks al gezegd had, hebben mama en papa veel plannen dit weekend. Omdat ik ziek ben hebben ze deze weer een beetje moeten bijstellen. Maar 1 afspraak konden ze echt niet meer afzeggen, nl. het etentje in Exquisa dat meter Petra heeft gewonnen met onze "De Grote "Wat gaat het zijn" Quiz".
De meesten van jullie weten waarschijnlijk nog wel dat er een 3-gangen menu te winnen was bij Exquisa door diegene die het beste kon raden welk geslacht ik had, welke naam ik zou krijgen en wanneer ik juist geboren zou worden. Uiteindelijk was het meter Petra die deze wedstrijd gewonnen had!
Dus nu ik 7 maand ben geworden, werd het echt wel hoog tijd dat mama en papa meter Petra en nonkel Jeroen eindelijk hun langverwachte prijs cadeau deden. Maar omdat ik uiteraard niet mee kon en ook wat ziekjes ben van mijn tandje, moest er wel een babysit voor mij gevonden worden. Dit keer was het de beurt aan oma en opa Duffel. Zij hebben zo geweldig voor mij gezorgd, dat mama en papa volledig konden genieten van het etentje. En genieten hebben ze zeker en vast gedaan, want zoals we mama, papa, meter Petra en nonkel Jeroen kennen, hebben ze weer als laatste het restaurant verlaten. Zeker een aanrader voor iedereen!
En zo werd ondanks onze valse start dit weekendje toch nog om van na te genieten...

Tags:

1 comment(s) so far...

Re: Exquisa voor meter Petra

Het was zeker genieten, want het was weer superlekker en gezellig!!!
Op naar de volgende keer. En nu het eerste tandje op komst is, zal het niet lang duren vooraleer ons Lotte mee aan tafel kan.

By De meter on   5/3/2010 6:12 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel