Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
May 3

Written by: lindestraat9su
5/3/2010 12:22 PM 

Mama en papa moeten gisteren even heel hard gezucht hebben, denk ik. Opnieuw kregen ze telefoon van de crèche om te zeggen dat ik verschillende keren had moeten overgeven en met de vraag of ik vroeger kon opgehaald worden. Mama en papa hadden een heleboel plannen voor het weekend en zagen deze al opnieuw in het water vallen.
Vrijdagavond had ik gelukkig niet meer moeten overgeven, maar kwam er weer koorts opzetten. En die koorts wilde deze keer echt niet weg gaan. Deze ochtend nog steeds veel koorts en heel de nacht lang heb ik liggen hoesten. Dus besloten mama en papa op deze heugelijke dag (want ik ben 7 maanden oud geworden) opnieuw naar de dokter te gaan.
Deze keer hadden mama en papa geluk, want onze eigen huisdokter was van wacht. De dokter zei dat het nu normaal toch echt wel beter zou moeten beginnen gaan met mij, omdat ik al zo lang ziek ben en ze vond het dan ook vreemd dat ik opnieuw koorts had en dat die deze keer niet weg te krijgen was.
Tijdens het onderzoek van de dokter kregen mama en papa plotseling een grote verrassing, want MIJN ALLEREERSTE TANDJE kwam net piepen! Echt een heel grote verrassing was het nu ook weer niet, want mama had 2 dagen eerder al gedacht dat ze iets zag en ze had dus gelijk. De dokter was ineens gerustgesteld en vermoedt nu dat die koorts daar wel van zal komen. Nog enkele dagen geduld en het zal wel weer veel beter gaan met mij!

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel