Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Nov 30

Written by: lindestraat9su
11/30/2009 10:12 AM 

Ja, wie had enkele weken geleden kunnen voorspellen dat mama en papa voor mij nog de bijnaam "schone slaapster" zouden hebben. Maar de voorbije week ben ik echt wel elke nacht beter en beter beginnen slapen. In het begin van de week sliep ik tot half 6, maar de laatste 2 nachten heb ik zoals de volwassen mensen geslapen tot half 8! Als dat niet knap is van mij. En weet je wat helemaal grappig is. Mama wordt nu 's nachts wakker en maakt dan papa wakker en zegt: "Het is al 7 uur, moet ik Lotte niet wakker maken, want ze heeft nog niet gegeten."

Tags:

4 comment(s) so far...

Re: De Schone Slaapster

Nog beter!!!! ;-))

By Kim en Dirk on   12/1/2009 5:02 PM

Re: De Schone Slaapster

De schone slaapster is een mooie naam voor een klein flink meisje. Dus blijf s' nachts maar goed slapen om die mooie naam te behouden. Maar vergeet dan niet om overdag goed flink te eten hé.

By oma Wildert on   12/1/2009 9:23 PM

Re: De Schone Slaapster

Ik ben nog steed goed bezig vinden mama en papa. Ok, ik val momenteel niet meer direct in slaap, maar met mijn tutje in de mond, val ik toch nog redelijk snel in slaap zonder dat ik mama en papa wakker maak. En het beste van al. Ik slaap nog steeds door tot 8 uur 's ochtends. Dus eten is er voor mij niet meer bij 's nachts. Ik vind daarom dat ik de naam "schone slaapster" toch nog waard ben. Oh ja, oma Wildert, je hoeft geen schrik te hebben. Ik eet overdag nog steeds heel erg veel, soms zelfs bijna te veel!

By Lotte on   12/10/2009 12:40 PM

Re: De Schone Slaapster

Wij waren er ook eerst "tegen" maar zo'n tutje is toch wel een hele gemakkelijke én nuttige uitvinding, ze noemen kleine baby's niet voor niets zuigelingen hé?!
Ben heel blij voor jullie dat jullie flinke dochter zo goed slaapt!
Groetjes

By Kim on   12/17/2009 9:15 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel