Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Nov 26

Written by: lindestraat9su
11/26/2009 11:23 AM 

Op 26 juni gaan mama en papa trouwen. Mama moest hiervoor nog het gepaste kleed hebben, dus zijn mama, oma Wildert en ik dinsdag naar Linx in Hasselt geweest. Papa had me vooraf nog in het oor gefluisterd wat hij mooi vond, zodat ik een oogje in het zeil kon houden. Mama heeft heel veel verschillende jurken gepast en uiteindelijk het beste gekozen. De winkeljuffrouw omschrijft het als "pittig" en "speels". Ik ben er zeker van dat papa dit heel erg goed gaat vinden. Hij zal nog in spanning moeten wachten tot 26 juni!

Tags:

2 comment(s) so far...

Re: Een trouwjurk voor mama

Lotte heeft goed naar papa geluisterd ze is dan ook de ganse tijd wakker gebleven en geen enkel kleedje gemist dat mama heeft gepast zo heeft ons Lotte mij enkele hints kunnen geven om het gepaste houtfit voor mama te vinden hopelijk vind papa het mooi ik(Lotte) alvast wel nu mag papa nog naar de winkel en kiest hij ook iets moois dat bij het kleedje van mama past.Ik ga alvast nog even wachten tot ik wat gegroeid ben om een klein trouwjurkje te kopen.

By oma Wildert on   11/26/2009 2:02 PM

Re: Een trouwjurk voor mama

Mama heeft me toevertrouwd dat ze graag haar trouwjurk nog eens zou zien, want ze vind het zo mooi. Ik ook uiteraard en ik ben er echt van overtuigd dat papa dat ook gaat vinden. Ik heb trouwens al gedacht om met papa mee te gaan als hij zijn kostuum gaat kopen. Ik weet tenslotte het beste hoe mama haar kleed eruit ziet en wat er het beste bij zal passen. Binnen een paar maanden krijg ik ook een mooi jurkje. Ik kijk er al echt naar uit.

By Lotte on   12/10/2009 12:44 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel