Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Nov 18

Written by: lindestraat9su
11/18/2009 9:30 PM 

Vandaag heb ik een drukke dag achter de boeg.
In de namiddag ben ik samen met mama en oma Wildert gaan shoppen in Sint-Truiden. Mama kon zich uiteraard niet inhouden en heeft veel leuke kleertjes voor mij gekocht. Er is zelfs een prachtig kleedje bij voor tijdens de feestdagen, een echt feestjurkje dus. Nu maar hopen dat ik genoeg groei, zodat het dan past, want momenteel is het nog wat te groot.
Deze avond ben ik ook samen met mama en papa voor de eerste keer op consultatie geweest bij Kind & Gezin. Daar werd ik opnieuw gewogen en gemeten. Blijkbaar was ik de voorbije weken weer flink gegroeid, want ik weeg intussen 4,460 kg en ben 54 cm groot. Daarna werd ik ook nog onderzocht door de dokter en ben ik ook nog even bij de verpleegster mogen langs komen. Ik heb mama en papa wel een beetje geplaagd, want vlak voor ik werd gewogen (zonder pamper), moest ik plassen. Het leek alsof ik het de hele dag had opgehouden. Mama was helemaal nat (sorry mama!) en de mevrouw van Kind & Gezin maar dweilen :p
Oh ja, ik kon vandaag mijn hoofdje al heel goed optillen. Mama en papa zijn echt supertrots op mij!

Tags:

2 comment(s) so far...

Re: Shoppen en consultatie Kind & Gezin

Het was een leuke dag voor oma voor het eerst mee gaan shoppen met Lotte en de mama ik heb er echt van genoten ons Lotte was weer een voorbeeldiige meid altijd braaf zoals gewoonlijk.

By oma Wildert on   12/3/2009 12:49 PM

Re: Shoppen en consultatie Kind & Gezin

Uiteraard ben ik braaf geweest. Wie heeft er mij al eens niet braaf gevonden;) Maar eigenlijk moet ik bekennen dat ik de hele tijd geslapen heb tijdens het winkelen en er dus niet veel van weet. Ik beloof dat ik de volgende keer wat meer wakker zal zijn, zodat ik er nog wat meer van kan beleven!

By Lotte on   12/10/2009 12:47 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel