Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 21

Written by: lindestraat9su
10/21/2009 12:48 PM 

Vandaag zijn er 2 knappe jongens mij komen bezoeken. Ze hadden op mijn blogje al beloofd dat ze mijn vingertjes en teentjes gingen komen tellen en vandaag werd die belofte ingelost.
Arno is al een grote jongen, maar Rube is maar een goeie 3 maandjes ouder dan ik dus kan ik altijd eerst even kijken hoe het moet. En volgens de papa van Rube staat er ons nog heel wat te wachten dus dat belooft.
Hun mama en papa hebben mijn mama en papa ook nog wat tips en advies gegeven en als ik zo die 2 jongens bekijk komt het helemaal goed.
Hopelijk zien we mekaar snel weer, Arno en Rube, ik hoop dat we dikke vriendjes worden ;)

Tags:

1 comment(s) so far...

Re: Bezoekje Arno en Rube

Hallo Lotte,

Wij vonden het ook superleuk om jou te leren kennen! We zijn er zeker van dat we nog veel met elkaar gaan kunnen spelen. Mijn grote broer Arno heeft daar blijkbaar al heel wat ervaring in opgedaan. Ik kijk momenteel voornamelijk nog toe hoe je dat allemaal klaarspeelt maar ik ben er zeker van dat het niet zo heel lang meer gaat duren of jij en ik kunnen al die leuke dingen ook.
Onze mama en papa gaan jullie alleszins binnenkort eens uitnodigen om bij ons een hapje te komen eten, dan kunnen we elkaar nog een beetje beter leren kennen. We zien er in elk geval erg naar uit!!

Groetjes,
Arno en Rube

By Arno en Rube on   10/23/2009 6:50 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel