Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Oct 21

Written by: lindestraat9su
10/21/2009 12:40 PM 

Vandaag zijn we naar mijn overgrootouders (!) geweest in Kalmthout. De mama en papa van de mama van mijn mama hebben heel lang moeten wachten eer ze mij te zien kregen maar nu was het moment eindelijk daar.
Eerst heerlijk soezen in de wagen en dan bij de bomma op schoot. Ik was nog niet helemaal wakker dus jammer genoeg hebben bomma en bompa mijn fonkelende oogjes nog niet kunnen zien, maar we komen zeker terug heb ik beloofd.
En daar waren we dan, ik en 3 mama's samen verenigd. Hoe vaak komt er een viergeslacht voor in de familie, da's toch niet zo vaak hé?! We vonden het allemaal heel speciaal en genoten ervan dit te mogen meemaken.

Tags:

2 comment(s) so far...

Re: Een viergeslacht!!

Bomma was heel fier met het viergeslacht ze had niet gedacht dat nog mee te mogen maken. Ze volgen dan ook alles op de voet. Alle dagen enkele telefoontjes heeft ze goed geslapen, kan ze goed eten enz.....Bomma en bompa zijn dan ook heel fier op de kleine meid.

By oma wildert on   12/3/2009 12:42 PM

Re: Een viergeslacht!!

Ik ben ook heel erg blij dat ik bomma en bompa mag leren kennen. Ik kom dan ook graag op bezoek. Ik beloof dat ik elke keer mijn oogjes meer zal open houden.

By Lotte on   12/5/2009 5:42 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel