Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Jun 23

Written by: lindestraat9su
6/23/2012 1:31 PM 

De voorbije week was weer een fantastisch leuke week op school. Deze keer was het sportweek. Dus we hebben de hele week gesport. Gelukkig viel het weer een beetje mee, zodat we lekker veel buiten konden sporten.

Maandag hebben we balsporten gedaan. Zo hebben we gevoetbald en heb ik leren dribbelen met de bal als een echte basketter.
Dinsdag hadden we een doorschuifdag. We werden ingedeeld in verschillende teams en ik zat in het rode team. En zo hebben we de hele dag verschillende sporten gedaan aan verschillende standjes. Ik heb toen voor de eerste keer aan tennis gedaan en ook zaklopen vond ik superfijn. Thuis heb ik direct laten zien hoe we dat moesten doen. Ik ben die dag wel flink op mijn neusje gevallen, maar dat gaat intussen al veel beter hoor!
Woensdag mochten we allemaal ons fietsje meebrengen en dan hebben we op de speelplaats mogen rondcrossen.
Donderdag stond de ganse dag in het teken van dansen. We hebben aerobic en zumba gedaan. "Schudden met de poep" kan ik nu dus al héél erg goed!
En vrijdag tenslotte hebben we atletiek gedaan. Zo hebben we rondjes gelopen, estafette gedaan, verspringen en nog veel meer. Uiteindelijk werd de week afgesloten met overheerlijke wafels!

Hopelijk hebben we volgend schooljaar opnieuw zo'n geweldige sportweek!

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel