Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Dec 21

Written by: lindestraat9su
12/21/2011 10:32 AM 

Vandaag was het eindelijk 6 december, dus tijd voor nog meer cadeautjes van de sint en zwarte piet. Papa had me gisteren al verteld dat sinterklaas normaal 's nachts komt als de kindjes slapen, maar omdat sint en piet het zo druk hebben, komt sinterklaas vandaag pas tijdens mijn middagdutje. Nog een beetje meer geduld dus! Toen ik opstond, heb ik snel mijn schoentje gezet. Ik heb er ook nog een mooie tekening en snoep bijgedaan voor sinterklaas, een blikje cola voor zwarte piet en een wortel en een suikerklontje voor het paard. Ik ben flink op tijd gaan slapen voor mijn middagdutje en ja hoor, toen ik weer wakker was stond het salontafeltje vol met cadeautjes en allerlei lekkernijen. Natuurlijk was dat niet alleen voor mij, maar ook voor Lukas! De snoepjes heb ik snel in een kom gedaan en dan was het spelen maar! Dank u sinterklaas en zwarte piet. Tot volgend jaar!

Tags:

3 comment(s) so far...

Re: Sinterklaas is geweest!

Heel goed idee om Zwarte Piet een blikje cola te geven ... wij hadden een flesje bier neergezet en het resultaat .... pintje op en we konden de houten garage die de Sint had gebracht zelf in elkaar steken ... volgend jaar krijgt hij dus ook gewoon cola of water :-)

By Kim on   12/21/2011 1:11 PM

Re: Sinterklaas is geweest!

Goh eerst ging Zwarte Piet een flesje Tripel Karmeliet krijgen van Lotte maar dat is gesneuveld tussen kast en tafel... Heerlijk de "ik wil alles zelf doen" fase en hoe dat uit elkaar kan spatten meteen na contact met de vloer :p
Volgend jaar proberen we nog eens met een biertje eerst...

By Kris on   12/21/2011 1:20 PM

Re: Sinterklaas is geweest!

Vraag dan wel aan Zwarte Piet of hij het speelgoed eerst in elkaar wil zetten alvorens zijn bier leeg te drinken (indien er enig monteerwerk aan te pas komt natuurlijk), anders kan je het 's ochtends zelf doen, alhoewel dat ook wel leuk kan zijn ;-)

By Kim on   12/21/2011 9:15 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel