Lotte's avonturen-blog
Hier vinden jullie alle avonturen van Lotte.
Jun 5

Written by: lindestraat9su
6/5/2011 9:14 PM 

Hoog tijd om nog eens een update te geven van mijn vorderingen, want elke dag kan ik wel iets nieuws of heb ik weer enkele nieuwe woordjes onder de knie. Als we nu een lijstje van al mijn woordjes zouden maken, dan zou dat al een héél lange lijst zijn! Maar ik kan jullie wel verklappen wat mijn favoriete woordjes zijn: "koek", "choco" (ik zeg nog wel steeds "koko") en "nog". Je ziet, eigenlijk hebben ze allemaal met eten te maken ;)

Oh ja, nu we het over eten hebben. Ik kan intussen al héél goed met een lepel en vork eten. Enkele maanden geleden stonden mama en papa soms gefrustreerd toe te kijken op mijn geknoei, maar nu zijn ze nu heel erg trots als ze mij zien eten!

Ik ben ook gek op dieren en ken er dan ook al een heleboel, maar dat niet alleen. Ik kan al van verschillende dieren de geluiden nadoen, zoals miauw bij de poes, boe bij de koe, piep piep bij de muis, mèh bij het schaap en zelfs bij het paard weet ik iets te produceren dat lijkt op hinniken.

Nog één van mijn favoriete bezigheden is zingen. Ik sta er 's morgens mee op en ga er terug mee slapen. En dat mag je best letterlijk nemen. In de crèche wordt mijn repertoire regelmatig uitgebreid. Bij sommige liedjes ken ik zelfs al een bijhorend dansje. Momenteel is "Visje, visje" mijn lievelingslied, maar dat verandert regelmatig :).

Ik vind het ook nog steeds superleuk om naar de crèche te gaan. Het is daar zelfs zo leuk, dat ik 's avonds soms niet mee naar huis wil! Maar dat is niet zo moeilijk. Ik ben de hele dag met mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik leer de leukste liedjes. Als het mooi weer is, kunnen we buiten in de tuin spelen met het huisje, de glijbaan, de fietsjes, de zandbak, ... . Je ziet het, er is echt geen tijd om me te vervelen.


Heb je mij zien rijden met mijn autootje
Mijn allereerste staartje
Ik word al een grote meidOp wandel door de tuin
Opa en oma Duffel zijn op bezoek geweest, zodat opa de haag kon snoeien.
Uiteraard mocht ik opa zijn werkschoenen ook een keertje passen

Tags:

1 comment(s) so far...

I think this is among the most vital information for me. And i'm glad reading your article. But wanna remark on some general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers canadianpharmacy

I think this is among the most vital information for me.
And i'm glad reading your article. But wanna remark on some general things, The web site style is ideal,
the articles is really excellent : D. Good job, cheers canadianpharmacy

By Dong on   10/17/2022 9:47 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment   Cancel